Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

I live by the river

Σήμερα κλείνω τα 30.

Σχεδόν ανέκαθεν προσποιούμουν ότι δεν θέλω να γιορτάζω γενέθλια. Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι προσποιούμε μπορεί όντως να μή μαρέσει κιόλας. Δεν ξέρω. Σίγουρα δε θέλω να γίνεται θέμα και γι αυτό ο αρνητισμός.

Τέλος πάντων. Έχω καιρό να γράψω εδώ και υπάρχει λόγος.

Εξετάζοντας τις προηγούμενες αναρτήσεις σχεδόν παντού αναφέρω τη μετανάστευση.

Η μετανάστευση έγινε. Είμαι εδώ και ένα μήνα κάτοικος Λονδίνου και προσπαθώ να βρω δουλειά. Το ενδεχόμενο να γίνω προγραμματιστής εδώ, για την ώρα το εγκαταλείπω αφού η εμπειρία μου είναι 0 και τα ζητούμενα πολλά. Οπότε ίσως κερδίσω λίγο χρόνο κάνοντας άλλα πράγματα. Θα κάνω απντέιτ όμως γιατί σε μερικά χρόνια θα έχει ενδιαφέρον να δω πώς έβλεπα τα πράγματα και που πήγε η βαλίτσα τελικά.

Για την ώρα μένω short term rending σε ένα δωμάτιο ενός σπιτιού μιας οικογένειας νιγηριανών. Είμαι κέντρο, ειναι φτηνά αλλά πολύ βρόμικα. Αν εξαιρέσεις την υγιεινή και το ντους που δεν έχει πίεση εξαναγκάζοντάς με να κάνω μπάνιο σκυφτός όλα τα υπόλοιπα είναι τέλεια. Δεν με ενοχλούν, δεν τους ενοχλώ, ξανά λέω είναι φτηνά οπότε όλα καλά.

Το Λονδίνο είναι πολύ γαμάτο αρκεί να έχεις λεφτά να τρως. Παρόλο που μπορώ να νιώσω αυτή την ομορφιά δεν μπορώ να το απολαύσω γιατί είμαι μονίμως στρεσαρισμένος λόγω αναζήτησης δουλειάς. Job hunting is tough. Το περίμενα πιο εύκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου